Activiteiten

Voor de fietsers

We weten dat deelnemen aan lange fietstochten kan afschrikken. We willen dat je zo veel mogelijk kan genieten van je fietsvakantie, ongeacht je voorbereiding, de weersomstandigheden of mechanische pech waarop je kan stuiten langs de uitzonderlijk mooie routes.

We stellen een beknopte lijst van websites en routes op die je kunnen verder helpen bij het plannen en hopelijk ook je schroom verminderen, terwijl je de fiets- of mountainbikevakantie voorbereidt. 

Bij de vakantiewoning kan je gebruik maken van een overdekt en afgesloten fietsberging, de mogelijkheid om fietsen af te spuiten en een fietsreparatieset.

Voor de wandelaars

Tussen de heuvels van de Rodeberg, de Zwarteberg en de Mont des Cats vind je prachtige verborgen plekjes. Ze zijn verrijkt met mijmerbankjes. Je geniet er van de rust en de stilte. Niets beter dan je te laten leiden door de natuur en de geschiedenis.

De wandelpaden zijn uitgestippeld aan de hand van wandelknooppunten. Om de routes goed te kunnen afleggen, kan je ook gebruik maken van de beschikbare wandelkaarten. 

Je kan deze gedetailleerde wandelkaarten opvragen bij reservering of later verkennen in de vakantiewoning.

Voor de levensgenieters

Vakantiewoning Baneberg ligt te midden van enkele prachtige natuurgebieden.  Je kan er ook enkele vermaarde erfgoedsites bezoeken, lokale cultuur of historische musea.  

Plan eventueel ook je bezoek aan een nabijgelegen wijndomein.  Reserveer tot slot je tafel of kruk in de buurt, geniet van de geprezen bieren uit de streek of ontdek de Heuvellandse wijn.